AH Autorama Veendam

April 3, 2018

Albert Heijn Autorama aan het Beneden Oosterdiep in Winkelcentrum Autorama in Veendam. "Het gemak van alles onder 1 dak! Alle zondagen koopzondag, gratis parkeren op een heel ruime parkeerplaats". Alle USP's zijn van toepassing, ca. 100.000 bezoekers per maand, 5 schermen in het kassapark en de counter.

 

Winkelcentrum Autorama "Het gemak van alles onder 1 dak! Alle zondagen koopzondag, gratis parkeren op een heel ruime parkeerplaats". Alle USP's zijn van toepassing.

 

De Albert Heijn Autorama heeft door haar ruime assortiment een regionale functie waar uw advertentie tot ca. 100.000 bezoekers per maand bereikt.

 

Vier van de vijf schermen hangen boven de kassa's en vormen een indrukwekkend geheel. Het vijfde scherm hangt goed zichtbaar bij de counter.

 

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Autorama is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Veendam en omstreken. 

 

Bekijk op de offerte tool wat het kost om hier te adverteren. U kunt kiezen uit verschillende opties. 

 

 

Adres: Beneden Oosterdiep 165, 9645 LN Veendam

 

Contactgegevens voor reclameuitingen en tarieven: uitzendlocatie AH Autorama

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn of de Bruna doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AdverterenBovenKassas.tv

0627075585

Robbenoordbos 2

©2017 by AdverterenBovenKassas.tv