top of page

Naamsbekendheid opbouwen in Utrecht Centrum

Wilt u voor uw bedrijf of onderneming naamsbekendheid opbouwen in bijvoorbeeld de regio van Hoofddorp, Domburg of wellicht Utrecht Centrum? Schakel dan de specialisten van AdverterenBovenKassa’s in. Ons team kan u helpen bij het adverteren op schermen in de lokale supermarkten van Albert Heijn. Of u nu wilt adverteren in een bepaalde wijk, stad of hele regio: u bepaalt zelf hoe uw campagne eruit komt te zien.

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Lokaal meer naamsbekendheid opbouwen door advertenties in een supermarkt

Wilt u in een bepaalde regio, bijvoorbeeld in de omgeving van Hoofddorp, Domburg, of Utrecht Centrum meer naamsbekendheid opbouwen? Adverteren in supermarkten is hiervoor een slimme manier. In de lokale supermarkten komen dagelijks duizenden mensen. Een lokale Albert Heijn is daardoor een goed sociaal verkeersknooppunt om te adverteren voor naamsbekendheid. De reclameborden in winkels bevinden zich boven de kassa’s. Adverteren in een supermarkt in Utrecht is dus een voordelige manier van adverteren en zo kunt u een grote lokale doelgroep bereiken.

IMG_2110_edited.jpg

Uw eigen campagne samenstellen voor lokale naamsbekendheid

Bij AdverterenBovenKassa’s werken we samen met verschillende Albert Heijn-supermarkten door heel Nederland. Albert Heijn heeft in deze supermarkten digitale videoschermen bij de kassa’s geplaatst. Hierop kan reclame getoond worden. Daardoor kunt u naamsbekendheid opbouwen in alle hoeken van Nederland; van Hoofddorp tot Domburg en van Utrecht Centrum tot Almere Poort. Natuurlijk kunt u voor meerdere regio’s tegelijkertijd kiezen en bepaalt u zelf hoe uw advertentie eruitziet. U bouwt zelf uw campagne op. Wij zullen uw reclame uitzenden om uw naamsbekendheid op te bouwen in regio’s als Domburg en Utrecht Centrum.

Kies voor lokale advertenties in supermarkten

Adverteren in lokale supermarkten is voor ondernemers een laagdrempelige en efficiënte manier voor het opbouwen van meer naamsbekendheid. AdverterenBovenKassa’s helpt u graag bij het optimaliseren van uw mediastrategie om meer naamsbekendheid op te bouwen via supermarkten in veel verschillende regio’s, zoals regio Domburg, Hoofddorp of Utrecht Centrum. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0627075585 of een e-mail te sturen naar xander@adverterenbovenkassas.tv.

bottom of page