top of page

Adverteren in een supermarkt in Amsterdam

Wilt u adverteren in een supermarkt in regio Amsterdam om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Het team van AdverterenBovenKassa’s helpt u hier graag bij. Ons landelijke supermarktnetwerk is uitbereid en via ons kunt u adverteren op schermen in supermarkten door heel Nederland.

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Adverteren in de supermarkt voor meer naamsbekendheid in Amsterdam

Bent u op zoek naar een manier om lokaal te adverteren in Amsterdam? In regio Amsterdam werken wij samen met verschillende supermarkten van Albert Heijn waar u kunt adverteren op de schermen boven de kassa’s. Dankzij het vele verkeer in een supermarkt, kunt u uw onderneming onder een grote groep bekend maken. Via de reclameborden in de winkel kunt u op een unieke manier een nieuwe doelgroep aanspreken. Als u met uw bedrijf of onderneming werkzaam bent in een grotere regio dan Amsterdam, kies dan voor een extra locatie om lokaal te adverteren, bijvoorbeeld in een supermarkt in Haarlem.

IMG_2110_edited.jpg

Stel uw eigen supermarktcampagne samen

Weet u niet hoe u een goede advertentie maakt? Ook daar helpen wij u graag bij. U kiest eenvoudig zelf een uitzendlocatie op de kaart. Bekijk het tarief en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen van uw campagne? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons reclamebureau door een e-mail te sturen naar xander@adverterenbovenkassas.tv of door te bellen naar 0627075585.

bottom of page