top of page

Adverteren in Goirle

Heeft u een bedrijf of onderneming waarvoor u graag lokaal adverteren wilt in Goirle? Kies dan voor het vertonen van uw advertenties op de schermen boven kassa’s in de plaatselijke supermarkten. Bij AdverterenBovenKassa’sTV helpen wij u hier graag mee. Wij hebben een groot supermarktnetwerk en helpen u adverteren in verschillende Albert Heijn-filialen door heel Nederland, waaronder in regio Goirle.

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Adverteren in een supermarkt in Goirle

Wilt u naamsbekendheid opbouwen met uw bedrijf of onderneming of een nieuw product onder de aandacht brengen? Met een reclame in de supermarkt kunt u op een voordelige manier een grote nieuwe doelgroep aanspreken. Voor uw bedrijf of onderneming in regio Goirle kunt u gemakkelijk adverteren in een supermarkt. U stelt zelf een campagne op en kiest zelf in welke supermarkt(en) in Goirle u wilt adverteren. Uw advertentie wordt, afhankelijk van uw keuze, iedere keer of meerdere keren per rotatie van advertenties, maximaal 15 seconden getoond op de reclameborden in de winkel.

IMG_2110_edited.jpg

Maak eenvoudig uw eigen supermarktreclame

Het samenstellen van een campagne doet u eenvoudig via onze campagnetool. U kiest zelf uw uitzendlocatie, bekijkt het tarief en vraagt eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen, of wilt u advies over het maken van een advertentie? Neem dan contact met ons op via xander@adverterenbovenkassas.tv of bel direct met onze specialist via 0627075585. Wij voorzien u graag van advies.

bottom of page