top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Lokaal adverteren in Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen

Onmisbaar in elke mediastrategie.

ca. 80.000 bezoekers per maand, 5 schermen in het kassapark.Wilt u adverteren in een supermarkt in regio Kampen om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Het team van AdverterenBovenKassa’s helpt u hier graag bij. Ons landelijke supermarktnetwerk is uitgebreid en via ons kunt u adverteren op schermen in supermarkten door heel Nederland.


Adverteren op schermen in Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden


Lokaal adverteren in Kampen met uw eigen supermarktreclame


Bent u op zoek naar een manier om lokaal te adverteren in Kampen? In regio Kampen werken wij samen de supermarkt Albert Heijn Lovinkstraat en Albert Heijn Stationskwartier waar u kunt adverteren op de schermen boven de kassa’s. Dankzij de hoge traffic in deze supermarkt, kunt u uw onderneming onder een grote lokale doelgroep bekend maken. Via de reclameborden in de winkel kunt u op een unieke manier een nieuwe doelgroep aanspreken. Als u met uw bedrijf of onderneming werkzaam bent in een grotere regio dan Kampen, kies dan voor een extra locatie om lokaal te adverteren, bijvoorbeeld een supermarkt in regio Zwolle.


Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen

Albert Heijn Lovinkstraat ca. 80.000 bezoekers per maand, 5 schermen in het kassapark.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen

Bij het samenstellen van uw campagne heeft u de volgende opties:

  • Aantal Locaties

  • Frequentie

  • Type contract

  • Wijze van betalen

  • Additionele diensten

U kiest eenvoudig zelf een uitzendlocatie op de kaart. klik op een locatie-pin in de googlemap. Voor uitzendlocatie Albert Heijn Lovinkstraat klik op de oranje button hieronder.


Bekijk het tarief en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen van uw campagne? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons reclamebureau door een vrijblijvende offerte in te sturen. Natuurlijk kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar xander@adverterenbovenkassas.nl of bellen naar 0627075585.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen

Albert Heijn Lovinkstraat is gelegen in Kampen in het winkelcentrum Winkelplein West. Deze gezellige winkelstraat heeft de woonwijk Flevowijk-Cellesbroek-Middenwetering als verzorgingsgebied. ca. 80.000 bezoekers per maand, 5 schermen in het kassapark.


Albert Heijn Lovinkstraat Kampen heeft om en rond de 80.000 bezoekers per maand waardoor er heel wat traffic is en het dus een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Kampen. De reclameborden in de winkel en het zelfscanplein zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Albert Heijn Lovinkstraat is een mooie ruime winkel. Albert Heijn Lovinkstraat heeft ca. 75.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen

Met ca. 80.000 bezoekers per maand is AH Lovinkstraat een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Kampen. De 5 schermen in het kassapark en de counter zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Kampen.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Lovingkstraat in Kampen

Gezelligheid, volop keuze en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij deze betrokken buurtsupermarkt: Albert Heijn Lovinkstraat Kampen.


Zoek je een bijzondere wijn of een specifieke Bonus-aanbieding? Ons behulpzame personeel loopt graag met je mee. Als klant geniet je bovendien van interessant drogisterijvoordeel, versgebakken brood en ruime openingstijden.


Wist je dat we open zijn tot tien uur ’s avonds? En de auto, die parkeer je natuurlijk gratis!


AdverterenBovenKassas.tv:

Door de hoogte van het plafond is besloten met '32 inch schermen te werken. De schermen passen hierdoor ook precies tussen de kassa 'actief' lampen. Drie schermen zijn hierdoor maximaal geïntegreerd en goed zichtbaar in het kassapark. Daarnaast hangen er nog twee schermen bij de zelfscan en de counter. Daarmee komt het totaal op 5 schermen, goed zichtbaar voor alle supermarkt bezoekers.

We doen ons best om het actieve sociale leven in Kampen te attenderen op deze mogelijkheid om te adverteren. Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen is de sociale ontmoetingsplaats in de woonwijken Flevowijk-Cellesbroek-Middenwetering in Kampen. Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.


Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Het personeel is vriendelijk en klantgericht en de aanwezigheid van voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

De openingstijden:


Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen is dagelijks van 08.00 tot 22.00u

Zondag van 12.00 tot 18.00u !!!


Adres: Lovinkstraat 20 22, 8265 BT Kampen

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen
button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Lovinkstraat

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

Comments


bottom of page