top of page

Voordelig adverteren

Bent u op zoek naar een voordelige manier om te adverteren voor uw bedrijf? Bij AdverterenBovenKassa’sTV helpen wij u aan meer naamsbekendheid, door uw reclames te tonen op de schermen in regionale supermarkten. De supermarkt is een drukbezochte locatie. Zo bent u verzekerd dat u met deze voordelige manier van adverteren een grote doelgroep aan kunt spreken.

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Voordelig adverteren in de supermarkt

Reclame maken in de supermarkt is een voordelige manier van adverteren. U bepaalt zelf de regio waarin u wilt adverteren. Hierdoor kiest u zelf waar u meer lokale naamsbekendheid wilt opbouwen. Daarnaast kiest u er ook zelf voor hoe vaak uw reclame per uur voorbij komt op de schermen in een supermarkt. U stelt dus zelf volledig uw eigen campagne samen, dit kan tegen een voordelig tarief. Het is bij het adverteren op schermen wel belangrijk dat u rekening houdt met de opbouw van uw reclame. Hoe de advertentie is opgemaakt is namelijk erg van invloed op de reactie van de klant. Is uw reclame te statisch of niet relevant genoeg? Dan zullen zij uw naam niet snel onthouden. Wij denken graag met u mee over de opbouw van uw advertentie.

IMG_2110_edited.jpg

Voor meer informatie over supermarktreclame neemt u contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in deze voordelige manier van adverteren? Wij helpen u graag verder. Ook als u zelf nog niet zo goed weet hoe u een advertentie moet opbouwen, staan wij voor u klaar. Neem eenvoudig contact met ons op door een e-mail te sturen naar xander@adverterenbovenkassas.tv of bel naar 0627075585.

bottom of page