top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

De 'WAAROM VRAAG' van AdverterenBovenKassas.tv

De 'WAAROM VRAAG' van AdverterenBovenKassas.tv.

De bekende presentatie van TED-talk door Simon Sinek praat over de waarom, hoe en wat vraag van een bedrijf.

AdverterenBovenKassas.tv exploiteert uitzendnetwerken. (Wat) AdverterenBovenKassas.tv heeft een verkoop trechter gecreëerd waardoor het gemakkelijk, goedkoop, laagdrempelig is. AdverterenBovenKassas.tv heeft de overtuiging dat ze een advertentie platvorm kan creëren voor (kleine) ondernemers dat werkt. Een reclame budget als dat van L'Oreal of Bol.com hebben lokale ondernemers niet, maar een investering voor een vergelijkbare naamsbekendheid in hun wijk hebben ze wél. Een schermcampagne in een supermarkt is betaalbaar en kan dezelfde ROI hebben als een L'Oreal of Bol.com. Maar dat is te weinig. Het moet (direct) resulteren in nieuwe klanten, extra omzet. De wereld verandert razendsnel en grote oplossingen komen steeds sneller beschikbaar voor iedereen. Zo ook marketing en reclame oplossingen. Het continue bijspijkeren van het kennisniveau is de uitdaging van onze tijd. Ik zie het met de smartphone. Iedereen heeft er één en mensen leggen elkaar uit hoe hij werkt. We vertellen het elkaar als er een nieuwe app is en hoe geweldig die is. Ik zie het met Facebook. Je bent toch wel bijzonder als je niet weet wat het is. Als je op Facebook zit, dan kun je meepraten over wat je er allemaal mee kunt doen. Zo zie ik het ook met het advertentieplatform dat ik voor ogen heb.

- Het begint met een schermcampagne in de supermarkt (lokale naamsbekendheid, herkenning, awareness),

- dan voeg ik een Retargeting campagne toe om website bezoekers te gaan volgen op internet. Zo bindt je je website bezoekers aan je, opdat ze daadwerkelijk langskomen/terugkeren naar jouw winkel of website en converteren tot klanten of herhaal aankomen.

- Tot slot voeg ik Facebook Ads campagne toe (gericht adverteren op lokale doelgroepen), om herhaling en herkenning en nog mensen te bereiken met dezelfde boodschap in een andere context.

bottom of page