top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

De 'WAAROM VRAAG' van AdverterenBovenKassas.tv

De 'WAAROM VRAAG' van AdverterenBovenKassas.tv.

De bekende presentatie van TED-talk door Simon Sinek praat over de waarom, hoe en wat vraag van een bedrijf.

AdverterenBovenKassas.tv exploiteert uitzendnetwerken. (Wat) AdverterenBovenKassas.tv heeft een verkoop trechter gecreëerd waardoor het gemakkelijk, goedkoop, laagdrempelig is. AdverterenBovenKassas.tv heeft de overtuiging dat ze een advertentie platvorm kan creëren voor (kleine) ondernemers dat werkt. Een reclame budget als dat van L'Oreal of Bol.com hebben lokale ondernemers niet, maar een investering voor een vergelijkbare naamsbekendheid in hun wijk hebben ze wél. Een schermcampagne in een supermarkt is betaalbaar en kan dezelfde ROI hebben als een L'Oreal of Bol.com. Maar dat is te weinig. Het moet (direct) resulteren in nieuwe klanten, extra omzet. De wereld verandert razendsnel en grote oplossingen komen steeds sneller beschikbaar voor iedereen. Zo ook marketing en reclame oplossingen. Het continue bijspijkeren van het kennisniveau is de uitdaging van onze tijd. Ik zie het met de smartphone. Iedereen heeft er één en mensen leggen elkaar uit hoe hij werkt. We vertellen het elkaar als er een nieuwe app is en hoe geweldig die is. Ik zie het met Facebook. Je bent toch wel bijzonder als je niet weet wat het is. Als je op Facebook zit, dan kun je meepraten over wat je er allemaal mee kunt doen. Zo zie ik het ook met het advertentieplatform dat ik voor ogen heb.

- Het begint met een schermcampagne in de supermarkt (lokale naamsbekendheid, herkenning, awareness),

- dan voeg ik een Retargeting campagne toe om website bezoekers te gaan volgen op internet. Zo bindt je je website bezoekers aan je, opdat ze daadwerkelijk langskomen/terugkeren naar jouw winkel of website en converteren tot klanten of herhaal aankomen.

- Tot slot voeg ik Facebook Ads campagne toe (gericht adverteren op lokale doelgroepen), om herhaling en herkenning en nog mensen te bereiken met dezelfde boodschap in een andere context.

Comments


bottom of page