top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AH Hoensbroek Kouvenderstraat

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Kouvenderstraat is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


AH Kouvenderstraat in Hoensbroek

Albert Heijn Kleijnen aan de Kouvenderstraat in Hoensbroek heeft ca. 65.000 bezoekers per maand en  3 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Hoensbroek is een stadsdeel in het NoordWesten van de gemeente Heerlen, in de provincie Limburg, in de regio Parkstad. Hoewel het inmiddels met Heerlen aaneen is gegroeid, vindt men dat men dat men in (de plaats) Hoensbroek woont en niet in Heerlen.


Hoensbroek is een apart stukje Heerlen, met prima voorzieningen. Er is een mooi zwembad, het winkelaanbod is goed en de mensen zijn vriendelijk en gastvrij. En niet te vergeten het kasteel! Daarnaast bloeit hier het verenigingsleven, waardoor o.a. de Braderie in Hoensbroek zo'n succes is geworden.


Albert Heijn Kouvenderstraat ligt in het kernwinkelgebied van Hoensbroek, waar de Kouvenderstraat een van de drukste winkelstraten in Hoensbroek is. Naast de Albert Heijn ook Zeeman, Blokker aangevuld met gezellige horeca en kwalitatief hoogwaardige lokale ondernemers betreft het hier een locatie die met recht het hart van het centrum van Hoensbroek genoemd mag worden.


Albert Heijn Akerstraat Noord ligt krap een kilometer verderop, aan de Akerstraat Noord, dat de grens vormt van het stadsdeel Hoensbroek en stadsdeel Heerlerheide. Met ca. 40.000 bewoners in beide stadsdelen samen een prima verzorgingsgebied voor deze twee Albert Heijn supermarkten van Maurice Kleijnen.


Albert Heijn Kleijnen aan de Kouvenderstraat in Hoensbroek heeft ook schermen van AdverterenBovenKassas.tv. ca. 65.000 bezoekers per maand en 3 schermen in het kassapark.


AH Zaltbommel

Met ca. 65.000 bezoekers per maand is AH Kouvenderstraat een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Hoensbroek. De 3 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Kouvenderstraat in Hoensbroek is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Hoensbroek.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AH Kleijnen Kouvenderstraat

Voor lekkere en verse boodschappen van gegarandeerde AH-kwaliteit kun je terecht in onze winkels aan de Kouvenderstraat en Akerstraat Noord in Hoensbroek. Hoewel we eigenlijk beter kunnen zeggen “jouw winkels”, want alles draait bij Albert Heijn Kleijnen om jou.

Klantgericht werken is Maurice Kleijnen – als franchisenemer van beide Albert Heijns en de Gall & Gall in Hoensbroek – met de paplepel ingegoten.

" Bij ons in de winkels heb je de keuze uit wel 15.000 artikelen, variërend van A-merken tot de goedkope AH-Basic artikelen. Stuk voor stuk van prima kwaliteit, altijd vers aangevoerd en ruim voorradig. En zo verrassend voordelig, dat iedereen bij ons slaagt.

Naast de dagelijkse boodschappen hebben we spectaculaire acties en unieke producten die je alleen bij AH-Kleijnen vindt. Kom zelf maar gezellig kijken en laat ons gerust weten hoe wij jouw persoonlijke winkelwensen waar mogen maken!

Ons team staat klaar om u te verwelkomen:

Gewoon bij Albert Heijn Kleijnen".

AdverterenBovenKassas.tv:

“De winkel is ook een sociale ontmoetingsplaats en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”

Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel. Drie prachtig geïntegreerde beeldschermen hangen in het kassapark en het zelfscanplein, zeer goed zichtbaar voor alle bezoekers.

De openingstijden:

AH Kouvenderstraat: dagelijks van 08.00 tot 21.00u Zondag van 09:00 tot 20:00 !!! 


Adres: Kouvenderstraat 100, 6431 HH Hoensbroek

AH Kleijnen Kouvenderstraat

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Kouvenderstraat en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie

bottom of page