top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Albert Heijn Enkhuizen

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Enkhuizen is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


Albert Heijn Westerstraat in Enkhuizen


Albert Heijn Enkhuizen heeft ca. 75.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassapark en bij de entree.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Enkhuizen

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Enkhuizen is een toeristische trekpleister en vervult tegelijkertijd ook een regionale functie.


Slenteren door de historische V.O.C stad, (fun)shoppen, naar Sprookjeswonderland, het Zuiderzeemuseum of een dagje uitwaaien op het water? In Enkhuizen is de keuze enorm. Waar je ook van houdt, er is altijd wat te doen. Laat je verrassen...


De gezellige binnenstad herbergt een aaneenschakeling van verrassende kleine en grote winkels. Dat maakt shoppen in Enkhuizen een gezellig dagje uit! En juist midden in dit feestgedruis is de Albert Heijn Westerstraat gevestigd.


Albert Heijn Enkhuizen heeft ca. 75.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassapark en bij de entree.


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Enkhuizen

Met ca. 75.000 bezoekers per maand is Albert Heijn Enkhuizen een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Enkhuizen. De 4 schermen in het kassapark, zelfscan plein en bij de entree zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Enkhuizen is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Enkhuizen.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Enkhuizen

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Enkhuizen

Enkhuizen is een toeristische trekpleister en vervult tegelijkertijd ook een regionale functie. En juist midden in dit feestgedruis is de Albert Heijn Westerstraat gevestigd. De top locatie om zichtbaar te zijn met je bedrijf!

Er zijn vier 43' inch schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark en bij de entree opgenomen. Het scherm bij de entree heeft een super plek net boven de mandjes, met een loodrechte aanlooproute naar het scherm. Prachtig zichtbaar voor eenieder die de winkel binnenkomt.

De schermen boven de kassa's zijn prachtige geïntegreerd en ook bij de zelfscan is het scherm smaakvol maar wel opvallend.

Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Enkhuizen.

Het personeel is vriendelijk en klantgericht. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Ruime en voldoende parking direct bij de winkel. Een makkelijk bereikbare supermarkt.

Adverteren in Enkhuizen wordt met deze grote beeldschermen in AH Enkhuizen wel heel aantrekkelijk!

De openingstijden:

Albert Heijn Enkhuizen is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00uur

Zondag van 08.00 tot 22.00u !!!


Adres: Westerstraat 188, 1601 AP Enkhuizenbutton klik naar advertentie tarief Albert Heijn Enkhuizen

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Enkhuizen

Comments


bottom of page