top of page
Over Ons

AdverterenBovenKassas.tv

streeft ernaar om uw schermcampagne zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van Albert Heijn. 

Schermcampagne

In de Albert Heijn Supermarkt

Zoekt u naar campagne strategieen om uw boodschap zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen?

Start nu een schermcampagne.

Maak optimaal gebruik van het schermen netwerk in combinatie met Social Media en Internet marketing.

Heeft u zelf een advertentie of wilt u de advertentie opmaak aan ons uitbesteden? 

Het maakt ons niet uit. Met ons team van experts zijn we gedreven en toegewijd om uw campagne tot een succes te maken. 

IMG_5207 bewerkt.jpg
retargeting.png

Retargeting

Bezoekers komen op je website

De schermcampagne is een brandingtool; Je realiseert zichtbaarheid en hogere naamsbekendheid waardoor potentiele klanten sneller en vaker voor uw bedrijf zullen kiezen.

 

De scherm-campagne met retargeting-campagne is een sterke combinatie. Creëer een cross-channel follow-up campagne. Retargeting is de meest effectieve en gerichte vorm van online adverteren. Je laat op andere websites, zoals bijvoorbeeld nos.nl of nu.nl, je advertenties alleen zien aan mensen die al eerder jouw website hebben bezocht. Dit zijn dus de meest gekwalificeerde en geïnteresseerde bezoekers die je maar kunt wensen. Veel effectiever en gerichter kan je vrijwel niet adverteren!

Mensen zien je schermadvertentie en bezoeken je website. Vervolgens zien ze je banners en op de bekendste websites en komen daardoor terug om je klant te worden of een herhaal aankoop te doen.  

Facebook Ads

Social Media Advertising

Facebook Ads campagne is net als de Schermcampagne, een brandingtool; Je realiseert zichtbaarheid en hogere naamsbekendheid waardoor potentiële klanten sneller en vaker voor uw bedrijf zullen kiezen.

 

Dankzij de gedetailleerde targeting opties en het enorme bereik op Facebook, biedt adverteren op dit platform voor iedere organisatie kansen. Of je nu klantenbinding wilt creëren, de naamsbekendheid wilt vergroten of juist directe leads en/of verkopen wilt genereren. Voor elke organisatie en doelstelling zijn er geschikte advertentiesoorten en doelgroepen te vinden op Facebook.

Door Facebook Ads te combineren met een schermcampagne creëer je een lokaal, elkaar versterkend, multimedium cross-channel campagne. Heb je al een Facebook Ads campagne lopen, start dan snel schermcampagne en verhoog je ROI op beide campagnes

facebook ads.png
bottom of page