top of page

Hoe maakt u een advertentie?

Hoe maakt u een goede advertentie om efficiënt meer klanten te krijgen? Bij AdverterenBovenKassa’s denken wij graag met u mee. Het is namelijk erg belangrijk dat uw advertentie goed en duidelijk is opgezet. Met een duidelijke advertentie trekt u langer de aandacht van een kijker en dat levert potentieel meer nieuwe klanten op in uw regio!

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Hoe maakt u een supermarktvriendelijke advertentie?

Als u wilt adverteren voor naamsbekendheid is het slim om reclame te maken op schermen in de lokale supermarkten. Maar hoe maakt u een goede advertentie? En waarom is adverteren in een supermarkt een goed idee? Allereerst; hoe maakt u een goede advertentie? De eerste stap is bedenken hoe een consument uw advertentie bekijkt. De kijker ziet een reclamebord in de winkel en scant deze met ongeveer één seconde volle aandacht. Zorg daarom dus voor een korte en duidelijke boodschap. De advertentie moet in één oogopslag overzichtelijk zijn. Dit maakt een advertentie krachtig. Waarom is adverteren in een supermarkt slim? Er komen dagelijks veel mensen in een lokale supermarkt bij hen in de regio. Al deze mensen komen langs de kassa’s. Zien zij hier uw advertentie op de schermen en spreekt die hen aan? Dan levert dit u potentieel nieuwe klanten op! Wij zijn actief in heel Nederland, waardoor u bijvoorbeeld kunt adverteren in:

IMG_2110_edited.jpg

Stel uw eigen campagne samen

Heeft u een eigen bedrijf of onderneming en wilt u adverteren in supermarkten? AdverterenBovenKassa’s adviseert u graag. Optimaliseer uw mediastrategie door de door u gewenste locatie te kiezen op de kaart, het tarief te bekijken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Heeft u vragen over hoe u een advertentie maakt? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0627075585 of stuur een e-mail naar xander@adverterenbovenkassas.tv.

bottom of page