top of page

Adverteren in Almere Poort

Wilt u lokaal naamsbekendheid opbouwen voor uw bedrijf door te adverteren in Almere Poort? AdverterenBovenKassa’sTV helpt u met een laagdrempelige manier van adverteren op digitale schermen in lokale supermarkten. U kiest zelf uw uitzendlocaties en kunt snel en eenvoudig beginnen met adverteren in Almere Poort!

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Adverteren in supermarktfilialen in Almere Poort

AdverterenBovenKassa’sTV werkt samen met verschillende supermarktfilialen door heel Nederland. Wij maken het voor u mogelijk om reclame te maken in de lokale Albert Heijn. Wilt u lokaal adverteren in Almere? In stadsgedeelte Almere Poort kunt u beginnen met adverteren en meer lokale naamsbekendheid opbouwen door uw advertenties te tonen in twee Albert Heijn-filialen. Deze lokale supermarkten worden samen meer dan honderdvijftigduizend keer bezocht per maand. Door te adverteren in deze filialen in bereikt u dus een hoop potentieel nieuwe klanten! Bent u werkzaam in een grotere regio? Wellicht is het interessant om uw advertenties in Almere te combineren met adverteren in supermarkten in Amsterdam.

IMG_2110_edited.jpg

Vraag een offerte aan voor uw eigen campagne

Adverteren in supermarkten is een ideale manier om een grote doelgroep te bereiken. Bij ons reclamebureau kunt u uw eigen campagne samenstellen tegen een voordelig tarief. U kiest zelf in welke Albert Heijn-filialen u wilt adverteren, bijvoorbeeld in Almere Poort. Vraag eenvoudig de offerte aan of neem contact met ons op voor advies. U bereikt ons telefonisch via 0627075585, of per e-mail via xander@adverterenbovenkassas.tv.

bottom of page