top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Lokaal adverteren in een Albert Heijn in Zwolle

Onmisbaar in elke mediastrategie.

ca. 75.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassapark.Wilt u adverteren in een supermarkt in regio Zwolle om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Het team van AdverterenBovenKassa’s helpt u hier graag bij. Ons landelijke supermarktnetwerk is uitgebreid en via ons kunt u adverteren op schermen in supermarkten door heel Nederland.


Adverteren op schermen in Albert Heijn Forelkolk is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden


Lokaal adverteren in Zwolle met uw eigen supermarktreclame


Bent u op zoek naar een manier om lokaal te adverteren in Zwolle? In regio Zwolle werken wij samen de supermarkt van Albert Heijn Mulder waar u kunt adverteren op de schermen boven de kassa’s. Dankzij de hoge traffic in deze supermarkt, kunt u uw onderneming onder een grote lokale doelgroep bekend maken. Via de reclameborden in de winkel kunt u op een unieke manier een nieuwe doelgroep aanspreken. Als u met uw bedrijf of onderneming werkzaam bent in een grotere regio dan Vaassen, kies dan voor een extra locatie om lokaal te adverteren, bijvoorbeeld een supermarkt in regio Zwolle.


Albert Heijn Mulder aan de Forelkolk in Zwolle Zuid

Albert Heijn Forelkolk heeft ca. 75.000 bezoekers per maand en 4 schermen in het kassapark.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Forelkolk in Zwolle Zuid

Bij het samenstellen van uw campagne heeft u de volgende opties:

  • Aantal Locaties

  • Frequentie

  • Type contract

  • Wijze van betalen

  • Additionele diensten

U kiest eenvoudig zelf een uitzendlocatie op de kaart. klik op een locatie-pin in de googlemap. Voor uitzendlocatie AH Forelkolk klik op de oranje button hieronder.


Bekijk het tarief en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen van uw campagne? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons reclamebureau door een vrijblijvende offerte in te sturen. Natuurlijk kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar xander@adverterenbovenkassas.nl of bellen naar 0627075585.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Forelkolk in Zwolle

Albert Heijn Forelkolk is gelegen in Winkelcentrum Forelkolk in Zwolle-Zuid. Zwolle-Zuid omvat de drie wijken Ittersum, Schelle en Soestweteringlanden en is met ongeveer 32.000 bewoners het grootste stadsdeel van Zwolle.

AH Forelkolk is gelegen in de wijk Schelle, in de nabijheid van Hogeschool Windesheim.


Albert Heijn Forelkolk Zwolle heeft om en rond de 75.000 bezoekers per maand waardoor er heel wat passage is en het dus een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Zwolle Zuid en omstreken. De reclameborden in de winkel en het zelfscanplein zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Albert Heijn Forelkolk is een mooie ruime winkel. Albert Heijn Forelkolk heeft ca. 75.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Forelkolk in Zwolle Zuid

Met ca. 75.000 bezoekers per maand is AH Mulder een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Zwolle-Zuid. De 4 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker. 1 scherm in het zelfscanplein, 2 bij de kassaband en 1 scherm bij de counter.

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Mulder in Zwolle-Zuid is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Zwolle.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Forelkolk in Zwolle

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Forelkolk in Zwolle Zuid

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar voor iedereen.

Bij Albert Heijn Mulder aan de Forelkolk in Zwolle ben je verzekerd van uitstekend kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons kun je terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen. Voor alledaagse artikelen zoals wasmiddel, tandpasta, groente, fruit en brood bieden wij jou de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze.


Daarnaast vind je bij ons allerlei bijzondere producten om extra van te genieten. Natuurlijk tegen de beste prijs. Want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken.


In een aangename omgeving de goede keuze maken.

Onze supermarkt is meer dan een plek waar je jouw boodschappen kunt doen. Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij Albert Heijn Mulder hoog in het vaandel. Geen vraag is ons te ingewikkeld, geen verzoek te moeilijk. Ook boodschappen bezorgen bij een oudere dame die slecht ter been is, is voor ons een kleine moeite. Wij willen dat onze supermarkt een plek is waar je graag komt. Zodat je op ieder moment in een aangename omgeving een goede keuze kunt maken.


Jouw supermarkt in de buurt.

Albert Heijn Mulder is bijzonder betrokken bij Zwolle-Zuid. Wij willen graag echt onderdeel zijn van de buurt waarin onze winkel staat. Daarom sponsoren wij lokale verenigingen zoals de muziekvereniging KNA en voetbalvereniging ZAC, en het samenwerkingsverband VVZ. Ook organiseren wij regelmatig lokale acties.

Verzamel bij ons bijvoorbeeld alle plaatjes van jouw lokale voetbalhelden. Daarnaast werken wij nauw samen met lokale leveranciers om te zorgen dat je typisch lokale producten bij ons kunt krijgen.


AdverterenBovenKassas.tv

Albert Heijn Mulder is een sociale ontmoetingsplaats voor ondernemend en schoolgaand Zwolle. Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.


Twee van de vier schermen van AdverterenBovenKassas.tv hangen boven de kassa's en vormen een integraal geheel. Het derde scherm hangt op ooghoogte goed zichtbaar voor alle bezoekers van het zelfscanplein. En het vierde scherm hangt centraal bij de counter. Zo zijn ze goed zichtbaar voor alle bezoekers van Albert Heijn Mulder in Zwolle Zuid.

Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Het personeel is vriendelijk en klantgericht en de aanwezigheid van voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

De openingstijden:

Dagelijks is Albert Heijn Forelkolk geopend van 08:00 tot 21:00

Zondag van 10:00 tot 19:00 !!

Adres: Forelkolk 108, 8017 PK Zwolle

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Forelkolk in Zwolle Zuid
button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Zwolle

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn Mulder in Zwolle-Zuid bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

Comentarios


bottom of page