top of page

Adverteren op schermen in regio Haarlem

Wilt u adverteren op schermen in regio Haarlem? Bij AdverterenBovenKassa’s werken we aan supermarktreclamecampagnes. Bent u een lokale ondernemer of heeft u een bedrijf en wilt u meer naamsbekendheid? Adverteren op de schermen in een supermarkt is een laagdrempelige en voordelige manier van adverteren.

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Adverteren op de schermen in een supermarkt voor meer naamsbekendheid

Zoekt u naar mediastrategieën om uw dienst of boodschap onder de aandacht te brengen bij een groter publiek? Start dan met reclame maken in supermarkten. Wij werken samen met verschillende Albert Heijn-filialen door heel Nederland. Wilt u bijvoorbeeld adverteren op schermen in Haarlem of bijvoorbeeld in een supermarkt in Goirle? AdverterenBovenKassa’s helpt u lokaal naamsbekendheid op te bouwen door onze voordelige manier van adverteren. U stelt zelf de campagne samen en bepaalt in welke regio’s u reclame maakt. U kunt uw eigen advertentie maken of indien gewenst kunnen wij dit voor u doen. Wij zorgen ervoor dat u goed zichtbaar kunt adverteren op de schermen in verschillende supermarkten in de regio van uw keuze, bijvoorbeeld Haarlem.

IMG_2110_edited.jpg

Optimaliseer uw mediastrategie

Adverteren op de schermen in de Albert Heijn in regio Haarlem is een slimme keuze om laagdrempelig en efficiënt een grote doelgroep aan te spreken. Wilt u ook graag zichtbaar zijn met uw onderneming in lokale supermarkten? Kies uw gewenste regio op de kaart, bekijk het tarief en vraag vrijblijvend een offerte aan. Als u hier vragen over heeft, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. U bereikt ons via xander@adverterenbovenkassas.tv of telefonisch via 0627075585.

bottom of page