top of page

Lokaal adverteren in Amsterdam

Zoekt u naar een manier om lokaal meer naamsbekendheid te genereren door te adverteren in regio Amsterdam? Start dan een supermarktreclamecampagne met behulp van AdverterenBovenKassa’s. Wij helpen u bij het opzetten van een campagne en het lokaal adverteren in supermarkten in regio Amsterdam.

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Lokaal adverteren in Amsterdam met een eigen supermarktreclame

Bij AdverterenBovenKassa’s werken we samen met verschillende Albert Heijn-vestigingen in Nederland. Afhankelijk van het aantal klanten wat de supermarkt dagelijks bezoekt, hangen er twee tot vijf digitale videoschermen in het kassapark. Hier passeren een hoop lokale klanten. Uw reclame in Albert Heijn is daarom een laagdrempelige en efficiënte manier van lokaal adverteren om nieuwe mensen in Amsterdam aan te spreken. Het opzetten van een campagne is eenvoudig. U kunt ervoor kiezen om uw eigen campagne samen te stellen of om ons in te schakelen voor hulp als u dat wenst. U bepaalt zelf de regio waar u meer lokale naamsbekendheid wilt genereren en hoe vaak uw reclame per uur getoond wordt op de schermen. Wilt u in een grotere regio adverteren voor naamsbekendheid? Kies dan om ook lokaal te adverteren in Haarlem.

IMG_2110_edited.jpg

Start met adverteren in de regio voor meer naamsbekendheid

Reclame maken in de supermarkt is een eenvoudige manier om binnen korte tijd een hoop nieuwe mensen aan te spreken. Doordat u voor uw bedrijf zelf een uitzendlocatie kiest, kunt u gemakkelijk lokaal adverteren in een stad zoals Amsterdam. Weet u niet hoe u efficiënt kunt adverteren op schermen? Ons team staat voor u klaar. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar xander@adverterenbovenkassas.tv. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0627075585.

bottom of page