top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

SCHERMCAMPAGNE VOOR WERVING PERSONEEL: TMG Distributie

Meerdere klanten hebben de afgelopen periode een schermcampagne ingezet voor de werving van personeel. In verschillende blog artikelen worden een aantal campagnes uitgelicht:

TMG Distributie werft via haar website www.bezorgdekrant.nl kranten bezorgers. In juli is ze een schermcampagne gestart met deze twee video's.

De campagne heeft een hoge uitzendfrequentie en is daardoor dominant zichtbaar. De hoge contact frequentie biedt daarnaast

de mogelijkheid om effectief met twee verschillende advertenties twee verschillende doelgroepen aan te spreken. Gericht op jongens en meisjes.

Gelijktijdig met de schermcampagne zijn ook een Retargeting campagne en Facebook Ads campagne geactiveerd.

De retargeting campagne is gericht op de website bezoekers die de zoektool invullen, waarmee ze kunnen opzoeken of er een krantenwijk in de buurt beschikbaar is voor ze.

De Facebook Ads campagne is gericht op de doelgroep 'jongeren in de leeftijd van 15 - 23 jaar, woonachtig in een straal van 1 km rondom de supermarkt locaties waar de schermcampagne wordt uitgezonden.

Met de schermcampagne in de Supermarkt worden naast de jongeren zelf, ook belangrijke mensen in de directe sociale omgeving van de jongeren (ouders, opa en oma, vrienden, mensen in de wijk) bereikt en geactiveerd.

Door combinatie van deze drie campagnes werd een duidelijke 'trechter' zichtbaar waaraan de marketing organisatie ook andere reclame

inspanningen kon koppelen.

Erg leuk dat deze lokale campagne aanpak zo goed inpasbaar is in een landelijke wervingscampagne.

bottom of page