top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

SCHERMCAMPAGNE VOOR WERVING PERSONEEL: TMG Distributie

Meerdere klanten hebben de afgelopen periode een schermcampagne ingezet voor de werving van personeel. In verschillende blog artikelen worden een aantal campagnes uitgelicht:

TMG Distributie werft via haar website www.bezorgdekrant.nl kranten bezorgers. In juli is ze een schermcampagne gestart met deze twee video's.

De campagne heeft een hoge uitzendfrequentie en is daardoor dominant zichtbaar. De hoge contact frequentie biedt daarnaast

de mogelijkheid om effectief met twee verschillende advertenties twee verschillende doelgroepen aan te spreken. Gericht op jongens en meisjes.

Gelijktijdig met de schermcampagne zijn ook een Retargeting campagne en Facebook Ads campagne geactiveerd.

De retargeting campagne is gericht op de website bezoekers die de zoektool invullen, waarmee ze kunnen opzoeken of er een krantenwijk in de buurt beschikbaar is voor ze.

De Facebook Ads campagne is gericht op de doelgroep 'jongeren in de leeftijd van 15 - 23 jaar, woonachtig in een straal van 1 km rondom de supermarkt locaties waar de schermcampagne wordt uitgezonden.

Met de schermcampagne in de Supermarkt worden naast de jongeren zelf, ook belangrijke mensen in de directe sociale omgeving van de jongeren (ouders, opa en oma, vrienden, mensen in de wijk) bereikt en geactiveerd.

Door combinatie van deze drie campagnes werd een duidelijke 'trechter' zichtbaar waaraan de marketing organisatie ook andere reclame

inspanningen kon koppelen.

Erg leuk dat deze lokale campagne aanpak zo goed inpasbaar is in een landelijke wervingscampagne.

留言


bottom of page