top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AH Ommen

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Ommen is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


AH Ommen


Albert Heijn Ommen heeft ca. 100.000 bezoekers per maand en 6 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Hanzestad Ommen ligt aan de oevers van de Vecht. Ommen is groen, gastvrij en inspirerend. Het groene karakter van Ommen gaat in een goede harmonie met het wonen, leven en recreëren.


Ommen is het kloppend hart in het Vechtdal. Het hele jaar door bezoeken mensen deze stad omdat Ommen veelzijdig en uniek is. De stad ligt in een prachtige natuurlijke omgeving en heeft o.a. een gezellig historisch centrum.


Dat Ommen bij uitstek de toeristenplaats is kenmerkt zich door de vele campings, hotels, groepsaccomodaties, bed and breakfasts en vakantiewoningen. Veel toeristen en dagjesmensen kennen dan ook de weg naar deze plaats. In het gehele jaar vinden er leuke activiteiten en evenementen plaats.


Albert Heijn Ommen is een mooie grote winkel met ruime parkeergelegenheid, makkelijk aan te rijden vanuit alle delen van Ommen.


Albert Heijn Ommen heeft ca. 80.000 bezoekers per maand en 5 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.


AH Zaltbommel

Met ca. 100.000 bezoekers per maand is AH Ommen een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Ommen. De 6 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Ommen is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Ommen.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AH Ommen

AH Gommers: "De dingen die we doen, doen we goed!"

De missie van Gommers betreft 3 speerpunten:

De winkel:

Een winkel bieden die inspireert en verrast. Dat is het motto van Gommers Retail. Met een aantrekkelijk en passend assortiment, spraakmakende acties, actuele menu-suggesties en aandacht voor lokale producten.

De winkels AH Ommen en AH Vaassen zijn volledig van nu. Je kunt contactloos betalen, zelf scannen en online bestellen.

De klant:

Als klant wordt je begrepen en geholpen. Je proeft de goede sfeer. Medewerkers en management zijn herkenbaar en aanspreekbaar en bieden pro-actief hulp aan.

De medewerker:

Onze teams zijn betrokken, werken goed samen en leveren kwaliteit. We hebben een mix aan ervaring en jonge instroom, waarmee we onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

AdverterenBovenKassas.tv:

“De winkel is ook een sociale ontmoetingsplaats en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”

In het kassapark hangen drie prachtig geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, zeer goed zichtbaar voor alle bezoekers.

Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

De openingstijden:

AH Ommen: dagelijks van 08.00 tot 20.00u

Vrijdag van 08:00 tot 21:00 Zondag van 12:00 tot 18:00 !!! 


Adres AH Ommen: Haven Noord 1, 7731 GZ Ommen

AH Ommen

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Ommen en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie


bottom of page