top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AH André Mulder Forelkolk Zwolle

Adverteren op schermen in AH Mulder in Winkelcentrum Forelkolk in Zwolle Zuid is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.

AH André Mulder Forelklolk Zwolle

Albert Heijn André Mulder in Zwolle Zuid heeft ca. 75.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassapark en de zelfscan.

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Albert Heijn André Mulder is gelegen in Winkelcentrum Forelkolk in Zwolle Zuid.


Zwolle-Zuid omvat de drie wijken Ittersum, Schelle en Soestweteringlanden, en is met ca. 32.000 bewoners het grootste stadseel van Zwolle. AH André Mulder is gelegen in de wijk Schelle, in de nabijheid van Hogeschool Windesheim.


Albert Heijn André Mulder heeft ca. 75.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassapark en de zelfscan.

AdverterenbovenKassas.tv AH Autorama Veendam

Met ca. 75.000 bezoekers per maand is AH André Mulder een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Zwolle Zuid en omstreken. De 4 schermen in het kassapark en het zelfscanplein zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren op de schermen in Albert Heijn André Mulder is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Zwolle Zuid en omstreken.

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Autorama

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar voor iedereen.

Bij Albert Heijn André Mulder ben je verzekerd van uitstekend kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons kun je terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen. Voor alledaagse artikelen zoals wasmiddel, tandpasta, groente, fruit en brood bieden wij jou de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze.


Daarnaast vind je bij ons allerlei bijzondere producten om extra van te genieten. Natuurlijk tegen de beste prijs. Want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken.


In een aangename omgeving de goede keuze maken.

Onze supermarkt is meer dan een plek waar je jouw boodschappen kunt doen. Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij Albert Heijn André Mulder hoog in het vaandel. Geen vraag is ons te ingewikkeld, geen verzoek te moeilijk. Ook boodschappen bezorgen bij een oudere dame die slecht ter been is, is voor ons een kleine moeite. Wij willen dat onze supermarkt een plek is waar je graag komt. Zodat je op ieder moment in een aangename omgeving een goede keuze kunt maken.


Jouw supermarkt in de buurt.

Albert Heijn André Mulder is bijzonder betrokken bij Zwolle-Zuid. Wij willen graag echt onderdeel zijn van de buurt waarin onze winkel staat. Daarom sponsoren wij lokale verenigingen zoals de muziekvereniging KNA en voetbalvereniging ZAC, en het samenwerkingsverband VVZ. Ook organiseren wij regelmatig lokale acties.

Verzamel bij ons bijvoorbeeld alle plaatjes van jouw lokale voetbalhelden. Daarnaast werken wij nauw samen met lokale leveranciers om te zorgen dat je typisch lokale producten bij ons kunt krijgen.


AdverterenBovenKassas.tv

Albert Heijn André Mulder is een sociale ontmoetingsplaats voor ondernemend en schoolgaand Zwolle. Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.


Twee van de vier schermen van AdverterenBovenKassas.tv hangen boven de kassa's en vormen een integraal geheel. Het derde scherm hangt op ooghoogte goed zichtbaar voor alle bezoekers van het zelfscanplein. En het vierde scherm hangt centraal bij de counter. Zo zijn ze goed zichtbaar voor alle bezoekers van Albert Heijn André Mulder in Zwolle Zuid.

Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Het personeel is vriendelijk en klantgericht en de aanwezigheid van voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

Openingstijden

Dagelijks is Albert Heijn André Mulder geopend van 08:00 tot 21:00

Zondag van 10:00 tot 19:00 !!

Adres: Forelkolk 108, 8017 PK Zwolle

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Santhorst Leiderdorp

bottom of page