top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

Adverteren in een supermarkt in Zwolle

Adverteren in supermarkt Albert Heijn Forelkolk in Winkelcentrum Forelkolk in Zwolle Zuid is een slimme keuze als u op een efficiënte manier reclame wilt maken. Albert Heijn Forelkolk Zwolle Zuid heeft ongeveer 75.000 bezoekers per maand. Wij beschikken over vier schermen in het kassapark en de zelfscan waarop u uw advertenties kunt tonen.

Waar is het interessant voor u om te adverteren in deze supermarkt in Zwolle?

Albert Heijn Forelkolk is gelegen in Winkelcentrum Forelkolk in Zwolle Zuid. Zwolle-Zuid omvat de drie wijken Ittersum, Schelle en Soestweteringlanden, en is met ongeveer 32.000 bewoners het grootste stadsdeel van Zwolle. AH Forelkolk is gelegen in de wijk Schelle, in de nabijheid van Hogeschool Windesheim. Albert Heijn Forelkolk Zwolle heeft om en rond de 75.000 bezoekers per Waardoor er heel wat passage is en het dus een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Zwolle Zuid en omstreken. De reclameborden in de winkel en het zelfscanplein zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

klik button naar advertentie tarief Albert Heijn Forelkolk Zwolle Zuid

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Forelkolk Zwolle Zuid

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. Mocht u hulp wensen bij het maken van een effectieve advertentie, geven we graag advies op maat. Zo bent u zeker dat u alles haalt uit het adverteren in supermarkten.


Schakel ons in

Wilt u graag reclame maken in deze Albert Heijn en wilt u daarvoor onze hulp inschakelen? Aarzel dan niet om contact met ons team op te nemen. Wij vertellen u alles over adverteren in supermarkten en over de tarieven die daarbij komen kijken. Bel naar 0627075585 of stuur een e-mail naar xander@adverterenbovenkassas.nl.

klik button naar advertentie tarief Albert Heijn Forelkolk Zwolle Zuid

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Forelkolk Zwolle Zuid

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar voor iedereen.

Bij Albert Heijn Mulder aan de Forelkolk in Zwolle ben je verzekerd van uitstekend kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons kun je terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen. Voor alledaagse artikelen zoals wasmiddel, tandpasta, groente, fruit en brood bieden wij jou de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze.


Daarnaast vind je bij ons allerlei bijzondere producten om extra van te genieten. Natuurlijk tegen de beste prijs. Want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken.


In een aangename omgeving de goede keuze maken.

Onze supermarkt is meer dan een plek waar je jouw boodschappen kunt doen. Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij Albert Heijn Mulder hoog in het vaandel. Geen vraag is ons te ingewikkeld, geen verzoek te moeilijk. Ook boodschappen bezorgen bij een oudere dame die slecht ter been is, is voor ons een kleine moeite. Wij willen dat onze supermarkt een plek is waar je graag komt. Zodat je op ieder moment in een aangename omgeving een goede keuze kunt maken.


Jouw supermarkt in de buurt.

Albert Heijn Mulder is bijzonder betrokken bij Zwolle-Zuid. Wij willen graag echt onderdeel zijn van de buurt waarin onze winkel staat. Daarom sponsoren wij lokale verenigingen zoals de muziekvereniging KNA en voetbalvereniging ZAC, en het samenwerkingsverband VVZ. Ook organiseren wij regelmatig lokale acties.

Verzamel bij ons bijvoorbeeld alle plaatjes van jouw lokale voetbalhelden. Daarnaast werken wij nauw samen met lokale leveranciers om te zorgen dat je typisch lokale producten bij ons kunt krijgen.


AdverterenBovenKassas.tv

Albert Heijn Mulder is een sociale ontmoetingsplaats voor ondernemend en schoolgaand Zwolle. Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.


Twee van de vier schermen van AdverterenBovenKassas.tv hangen boven de kassa's en vormen een integraal geheel. Het derde scherm hangt op ooghoogte goed zichtbaar voor alle bezoekers van het zelfscanplein. En het vierde scherm hangt centraal bij de counter. Zo zijn ze goed zichtbaar voor alle bezoekers van Albert Heijn Mulder in Zwolle Zuid.

Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Het personeel is vriendelijk en klantgericht en de aanwezigheid van voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

Openingstijden

Dagelijks is Albert Heijn Forelkolk geopend van 08:00 tot 21:00

Zondag van 10:00 tot 19:00 !!

Adres: Forelkolk 108, 8017 PK Zwolle

klik button naar advertentie tarief Albert Heijn Forelkolk Zwolle Zuid

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Forelkolk Zwolle Zuid
foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Forelkolk Zwolle Zuid

bottom of page