Jumbo Groeneveld Zwolle

January 8, 2019

Jumbo Groeneveld is gelegen in de mooie, multiculturele en studentrijke wijk Holtenbroek aan het Bachplein in Zwolle, Met ca. 100.000 bezoekers per maand, is Jumbo Groeneveld bij uitstek de plek om studenten te bereiken. Er hangen 3 schermen in het kassapark en de counter, goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

Jumbo Groeneveld is gelegen in de mooie, multiculturele en studentrijke wijk Holtenbroek aan het Bachplein in Zwolle, dat zie je ook terug in het winkelcentrum Holtenbroek waar exotische toko´s en oer-Hollandse supermarkten naast elkaar bestaan.

 

De wijk Holtenbroek heeft een grote verandering ondergaan. Oude flats zijn grotendeels vervangen door moderne gezinswoningen en Deltion College is een blikvanger van de wijk geworden. 

 

Vele scholieren en studenten van de Van der Capellen Scholengemeenschap (1.000 scholieren) en het Deltion College (16.000 studenten) weten hun weg dagelijks naar het winkelcentrum Holtenbroek te vinden. De leerlingen van beide scholen komen massaal lunch en snoep in Jumbo Groeneveld. 

 

Met ca. 100.000 bezoekers per maand, is Jumbo Groeneveld dus bij uitstek de plek om studenten te bereiken. Er hangen 3 schermen in het kassapark en de counter, goed zichtbaar voor iedere bezoeker. 

 

Door te adverteren op schermen in de Jumbo doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de schermen in Jumbo Groeneveld in Zwolle is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn bij studenten in Zwolle. 

 

 

Adres: Bachplein 14, 8031 HR Zwolle

 

Contactgegevens voor reclameuitingen en tarieven: uitzendlocatie Jumbo Groeneveld

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn of de Bruna doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AdverterenBovenKassas.tv

0627075585

Robbenoordbos 2

©2017 by AdverterenBovenKassas.tv