Bruna Brusselplein Utrecht

January 10, 2019

Bruna Brusselplein Leidsche Rijn Utrecht is een mooie grote winkel met het vernieuwde Bruna concept. 

Het Bruna Instore scherm achter de kassa, goed zichtbaar voor iedere bezoeker, ca. 25.000 bez/mnd. 

Deze Bruna is misschien wel de leukste van Nederland! Wil je je favoriete kookboek vinden, zoek je stiften, een pen of bulletjournal voor het populaire handletteren? Geen probleem, wij hebben het voor je. Ook voor kinderen hebben we alles in huis, van knutselspullen tot de leukste boeken en strips. Bij Bruna vind je moeiteloos dingen die je altijd wel eens nodig hebt, zoals cartridges, wenskaarten, cadeaukaarten óf alles voor school en werk. Voor jezelf of een cadeau, we zijn er graag voor je!

 

Bruna BRUSSELPLEIN, UTRECHT opende als één van de eersten met het  deels nieuwe concept wat ook uitgerold wordt in andere Bruna vestigingen in Nederland.

 

De rustige inrichting met prachtige materialen van hout en metaal is een ideale basis voor het ontwikkelen van diverse sfeer en informatiehoeken.

 

Bij binnenkomst is direct duidelijk waar jij je favoriete Reisboek, Leesboek of andere gewenst artikel vindt.Naast de kindercorner met een lage speelhoek, is de algemene leestafel ideaal om het juiste spannende boek uit de schappen te halen en er al even door te bladeren.

 

Deze leuke Bruna winkel bevindt zich in winkelcentrum Leidsche Rijn. Bij de Bruna vind je moeiteloos alle producten die je altijd wel eens nodig hebt, zoals cartridges, wenskaarten, cadeaukaarten voor school en werk, voor jezelf of een cadeau.

 

Met de komst van Bruna aan het Brusselplein wordt de wens van veel inwoners van Leidsche Rijn vervuld: een winkel voor (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Bruna is daarnaast één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, cadeau, tabak, staatsloten en schoolartikelen.

 

Bruna is een authentiek, Nederlands merk met een naamsbekendheid van 97%. Uitnodigend voor een bijzonder brede doelgroep.

Daarop is het goed geprijsde en actuele assortiment dan ook afgestemd, net als de aantrekkelijke, eigentijdse winkelinrichting.

 

De typische Bruna sfeer beschouwen we als een wezenlijk onderdeel. Bruna is persoonlijk, Bruna vernieuwt en inspireert en staat zo aan de basis van een groeiend aantal loyale Bruna klanten.

 

De wens van de klant staat bij Bruna centraal. 

 

- Bij Bruna loopt een klant tevreden en blij de winkel uit.

- Onze klant heeft meer gekregen dan verwacht.

- Het is voor klanten belangrijk dat ze altijd op Bruna kunnen rekenen

- Online en in de winkels.

- Onze klanten zijn geïnspireerd door assortiment, omgeving en bovenal de ondernemer.

- Dat maakt van gewone klanten, trouwe klanten.

- Dat is ook noodzakelijk om de continuïteit op langere termijn te waarborgen.

 

Door te adverteren op het instore scherm in de Bruna winkels doet u aan branding. Mensen komen vaak in de Bruna en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de instore schermen bij Bruna is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn. 

 

Online offerte tool: Bruna Brusselplein winkelcentrum Leidsche Rijn Utrecht

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn of de Bruna doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AdverterenBovenKassas.tv

0627075585

Robbenoordbos 2

©2017 by AdverterenBovenKassas.tv