AH Stationskwartier Kampen

September 21, 2018

Albert Heijn Stationskwartier in Kampen Zuid is gelegen nabij het Station en de afrit van de N50. ca. 150.000 bezoekers per maand. 4 Schermen in het kassapark.

 

Donderdag 13 september 2018 - Deze week is de eerste fase van het winkelcentrum Stationskwartier te Kampen opgeleverd door Bun Projectontwikkeling.

 

De eerste fase van dit nieuwe winkelcentrum bestaat uit een Albert Heijn supermarkt van ruim 3.000 m2 en drogisterij Kruidvat.

 

Het aantrekkelijk vormgegeven winkelcentrum heeft een markante transparante voorgevel aan de voorzijde en kenmerkt zich door haar baksteenarchitectuur.

 

De nieuwe supermarkt is volgens de nieuwste pilot-formule van Albert Heijn ingericht met onder andere ‘Echt Vers’ en ‘Scan & Go’.

 

Ook hangen er vier schermen van AdverterenBovenKassas.tv in de gangpaden en de zelfscan. De schermen zijn mooi geïntegreerd in het kassapark. 

 

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Stationskwartier in Kampen is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Kampen en omstreken. 

 

Een goede combinatie met:

AH Lovinkstraat in Kampen

 

 

Adres: De Arend 2, 8265 NK Kampen

 

Contactgegevens voor reclameuitingen en tarieven: uitzendlocatie Albert Heijn Stationkwartier

 

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn of de Bruna doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AdverterenBovenKassas.tv

0627075585

Robbenoordbos 2

©2017 by AdverterenBovenKassas.tv