AH Columbuskwartier Almere-Poort

June 28, 2016

Uitzendlocatie Albert Heijn Columbuskwartier in Almere Poort is met ca. 82.000 bezoekers per maand, een prachtige uitzendlocatie in het uitzendnetwerk van AdverterenBovenKassa's. 

 

Albert Heijn Columbuskwartier is ruim opgezet en heeft een breed assortiment. Vooral het ruime assortiment aan verse producten is iets dat de klant niet zal ontgaan. Gelegen in Almere Poort is deze winkel gebouwd op de enorme groei van dit stadsdeel. Albert Heijn Columbuskwartier heeft ca. 82.000 bezoekers per maand en 3 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

 

Ruim assortiment en zelfscan, bij Albert Heijn Columbuskwartier zal het u als klant aan niets ontbreken. De winkel is ruim opgezet en heeft een breed assortiment. Vooral het ruime assortiment aan verse producten is iets dat de klant niet zal ontgaan.

 

Naast het bijzonder brede assortiment is de winkel ook duurzaam. Dit ziet u terug in het gehele gebouw. Zo heeft de supermarkt een groen dak, dat goed is voor het opvangen van water en het filteren van CO2 uit de lucht. Ook de gebruikte materialen waarmee de supermarkt is gebouwd zijn met zorg en aandacht voor het milieu uitgezocht. De warmte van de koelingen wordt hergebruikt voor het verwarmen van het gebouw en er wordt alleen maar gebruik gemaakt van LED verlichting.

 

Door de hoge plafonds zijn de drie '43 inch schermen boven het gangpad opgehangen, elk met een brede lijst waardoor de schermen extra licht vangen. De advertenties worden hierdoor nog beter gezien! Wij zijn erg blij dat we deze aantrekkelijke uitzendlocatie hebben.

 

Wij zijn erg blij dat we deze aantrekkelijke uitzendlocatie hebben.

Het personeel is vriendelijk en klantgericht. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Ruime en voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt. 

 

Goede combinatie met:

- AH Europakwartier 

- Plus Muziekwijk 

- AH Stedenwijk

- Sportschool Flexfit.

 

 

Adres: Olivier van Noortstraat 32, 1363 LS Almere

 

Contactgegevens voor reclameuitingen en tarieven: uitzendlocatie Albert Heijn Columbuskwartier

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

ADVERTERENBOVENKASSAS.TV