AH Biltstraat Utrecht

February 5, 2019

Albert Heijn Biltstraat 92 in Utrecht, is gelegen aan de populaire fietsroute Biltstraat en biedt de perfecte oplossing voor de snelle boodschap onderweg naar huis. AH Biltstraat heeft ca. 65.000 bezoekers per maand, 2 schermen in het kassapark. 

 

 

Albert Heijn Biltstraat heeft bij opening een oppervlakte van circa 700 m2 en zal in de toekomst groeien.

 

Liggend aan de populaire fietsroute Biltstraat biedt het filiaal de perfecte oplossing voor de snelle boodschap onderweg naar huis. Albert Heijn aan de Biltstraat is een zogeheten mandjeswinkel, gericht op fietsend publiek.

 

Er is voor personeel en klanten een inpandige fietsenstalling.

 

De nieuwe supermarkt is een winkel met veel biologische producten en een grote versafdeling. Er is dagelijks vers gebakken brood.

 

Het filiaal is ingericht volgens de nieuwste concepten van Albert Heijn. Zo zijn er zelfscanners en betaalpalen.

Ook zijn er twee schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark, waarvan één ook vanuit de entree zichtbaar is. 

 

Ook zijn er zeer ruime openingstijden. Dagelijks is Albert Heijn Biltstraat geopend van 07:00 tot 22:00 en op zondag 10:00 tot 22:00.

 

Met ca. 65.000 bezoekers per maand is AH Biltstraat een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Wittevrouwen en Buiten Wittevrouwen. Op de 2 schermen in het kassapark en de zelfscan zijn ze goed zichtbaar voor iedere bezoeker. 

 

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de schermen in Albert Heijn AH Biltstraat is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Utrecht Biltstraat. 

 

Adres: Biltstraat 90-96, 3572 BH Utrecht

 

Contactgegevens voor reclameuitingen en tarieven: uitzendlocatie AH Biltstraat

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn of de Bruna doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AdverterenBovenKassas.tv

0627075585

Robbenoordbos 2

©2017 by AdverterenBovenKassas.tv