AH Jos van den Berg Uithoorn

February 13, 2019

Albert Heijn Jos van den Berg in Uithoorn, gelegen in winkelcentrum Amstelplein. ca. 75.000 bezoekers per maand. 4 Schermen in het kassapark en bij de Counter.

 

Albert Heijn Jos van den Berg: het meest geliefde bedrijf van Uithoorn en omgeving. Hier is de klant nog Koning, elke dag weer.

 

Op 13 februari 2019 opende Jos van den Berg de vernieuwde winkel. Na jaren van voorbereiding en een sluiting van slechts 2 weken, winkelt u nu in een duurzame, innovatieve supermarkt met een vloeroppervlakte van maar liefst 2.000m2.

 

Maandelijks verwelkomt AH van den Berg ca. 75.000 klanten. Mensen uit Uithoorn, maar ook van ver daarbuiten.

 

Albert Heijn Jos van den Berg is geliefd bij haar klanten.

Omdat de de kwaliteit van de producten en service hoog en constant is. Bij AH Jos van den Berg geen producten over de datum, alles is vers. En mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de kwaliteit van het gekochte product ondermaats is, vergoeden zij altijd het aankoopbedrag. Ook zonder bon.

 

De uitstekende service ziet u terug bij de medewerkers. Zij begroeten u met een glimlach en helpen u graag wanneer u vragen heeft.

Voedingsconsulente Jeannette helpt u bijvoorbeeld bij het maken van verantwoorde keuzes terwijl Birgit u alles kan vertellen over UAD geneesmiddelen. Uiteraard staan zij ook gewoon voor u klaar wanneer u de weg naar uw product niet kan vinden.

 

Duurzaam
Om het meest geliefde bedrijf van Uithoorn en omstreken te worden, is er meer nodig dan passievolle medewerkers, een goed en uitgebreid assortiment en een uitstekende service.

 

Een geliefd bedrijf, is duurzaam op alle vlakken. Daarom is onze winkel volledig gasloos en beschikken wij over een eigen warmte terugwinsysteem. Met ons ‘dry misting’ systeem onderzoeken we momenteel de mogelijkheid om het plastic gebruik op de groente en fruitafdeling te verminderen.

 

In de grote ruime parkeergarage kunt u gratis parkeren. Met uw winkelwagen komt u geheel overdekt via de roltrap of de lift van uw auto bij de winkels en weer terug. 

 

Door de ruime openingstijden kunt vrijwel altijd terecht bij AH Jos van den Berg. Dagelijks is de Albert Heijn geopend van 08:00 tot 21:00 en op zondag 10:00 tot 19:00.

 

In het kassapark hangen vier mooi geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, waarvan één boven de geldautomaat van de ING heel mooi zichtbaar is bij de counter en op de looproute van de kassa naar het winkelcentrum en de parkeergarage.  

 

Met een oppervlakte van 2.000m2 en ca. 75.000 bezoekers per maand is AH Jos van den Berg een 'hotspot' als zichtlocatie voor lokale ondernemers in Uithoorn en omgeving.

 

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen van Uithoorn en omgeving komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders uitspringen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de schermen in Albert Heijn AH Jos van den Berg is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Uithoorn. 

 

Adres: Amstelplein 37, 1421 SB Uithoorn

 

Contactgegevens voor reclameuitingen en tarieven: uitzendlocatie AH Amstelplein

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn of de Bruna doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AdverterenBovenKassas.tv

0627075585

Robbenoordbos 2

©2017 by AdverterenBovenKassas.tv