top of page

Lokaal adverteren in Haarlem

Wilt u als lokale ondernemer meer klanten uit de regio trekken door lokaal te adverteren in Haarlem? Kies dan voor supermarktadvertenties. AdverterenBovenKassa’s. U stelt eenvoudig uw eigen campagne samen waardoor lokaal adverteren in supermarkten in Haarlem makkelijker wordt.

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Lokaal adverteren in Haarlem met een eigen supermarktcampagne

Bij AdverterenBovenKassa’s helpen wij graag lokale ondernemers met het opbouwen van naamsbekendheid in verschillende regio’s. In Haarlem kunt u eenvoudig lokaal adverteren met uw eigen supermarktreclamecampagne. Met onze campagnetool kunt u uw eigen supermarktreclamecampagne samenstellen en zelf uw uitzendlocatie kiezen. Als lokale ondernemer die actief is in Haarlem is het natuurlijk interessant om plaatselijk te adverteren. In een supermarkt komt dagelijks een grote groep aan diverse klanten. Met reclame in de supermarkt spreekt u eenvoudig een groot en potentieel nieuw klantenbestand aan.

IMG_2110_edited.jpg

Neem contact met ons op voor meer informatie over supermarktreclames

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met lokaal adverteren in regio Haarlem? Wij denken graag met u mee over uw supermarktreclamecampagne. Lees meer over hoe u een advertentie maakt en begin met het creëren van meer naamsbekendheid door uw reclame op schermen te tonen. Heeft u vragen over het tarief, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Kijk dan op de kaart, klik de gewenste locatie aan en bekijk het tarief. Heeft u een andere? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen naar xander@adverterenbovenkassas.tv of door te bellen met 0627075585.

bottom of page