top of page

Adverteren in Veendam

Wilt u adverteren voor uw bedrijf of onderneming in Veendam? Met advertenties op de digitale schermen in lokale supermarkten en billboards bereikt u een grote groep potentieel nieuwe klanten, op een laagdrempelige manier. Bij AdverterenBovenKassa’sTV kunt u uw eigen campagne compleet samenstellen.

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Lokaal adverteren in Veendam

Adverteren op digitale schermen in bijvoorbeeld supermarkten is een voordelige en laagdrempelige manier van nieuwe klanten trekken. In Veendam kunt u adverteren op een groot billboard bij winkelcentrum Autorama. Dit billboard is goed te zien vanaf de parkeerplaats en de doorgaande weg, waardoor u een grote doelgroep aanspreekt. Maandelijks bezoeken tot wel een kwart miljoen mensen dit winkelcentrum in Veendam! U bouwt dus gemakkelijk lokale naamsbekendheid op door uw advertentie op het reclamebord. U kunt ervoor kiezen om te adverteren in Albert Heijn Autorama of om dit te combineren met een advertentie op het grote billboard. Bent u met uw bedrijf in meerdere steden werkzaam? Natuurlijk kunt u ook in andere regio’s werken aan uw naamsbekendheid met supermarktreclames. Wij werken samen met supermarkten in heel Nederland. Kies bijvoorbeeld voor adverteren in Zaltbommel, of reclames in een supermarkt in Haarlem.

IMG_2110_edited.jpg

Neem contact met ons op voor advies over uw campagne

Het opstellen van een campagne doet u gemakkelijk bij AdverterenBovenKassa’sTV en tegen een voordelig tarief. Heeft u nog geen advertentie liggen? Lees dan ook eens hoe u een advertentie maakt. Een goed opgestelde advertentie trekt namelijk meer kijkers. Stel uw eigen campagne samen door een uitzendlocatie te kiezen en vrijblijvend een offerte op te vragen. Wilt u meer weten over het adverteren op een billboard in Veendam of reclame maken in een supermarkt? Wij beantwoorden graag uw vragen. U bereikt ons telefonisch via 0627075585, of stuur een e-mail naar xander@adverterenbovenkassas.tv.

bottom of page