top of page

Adverteren in een supermarkt in Haarlem

Wilt u lokaal adverteren in een supermarkt in Haarlem? AdverterenBovenKassa’s maakt het mogelijk. U stelt eenvoudig uw eigen campagne op en wij zorgen ervoor dat uw advertentie op de locatie van uw keuze wordt uitgezonden. Dit is een voordelige manier van adverteren die u veel naamsbekendheid in de regio oplevert!

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Adverteren in een supermarkt in Haarlem levert u lokale naamsbekendheid op

Heeft u een eigen onderneming of bedrijf en bent u op zoek naar een manier om lokale naamsbekendheid op te bouwen? Reclame maken in een supermarkt is een eenvoudige en voordelige manier van lokaal adverteren in verschillende regio’s, zoals Haarlem. U bereikt gemakkelijk een grote groep potentieel nieuwe klanten. De advertenties zijn snel aan te passen, waardoor u in kunt spelen op actualiteiten. Met onze campagnetool kiest u zelf de uitzendlocatie, hoe vaak uw advertentie voorbij komt op de schermen en het type evenement. U kunt een stilstaande of geanimeerde advertentie vertonen. Onderzoek toont aan dat geanimeerde reclame beter zichtbaar is en voor een langere kijkduur zorgt. Weet u niet hoe u een reclame maakt? Wij adviseren u graag hierbij.

IMG_2110_edited.jpg

Start met lokaal adverteren in Haarlem

Iedere lokale ondernemer kan ervoor kiezen om lokaal reclame te maken in een supermarkt in Haarlem. Bent u werkzaam in een grotere regio? Dan kunt u ook kiezen voor lokaal adverteren in Amsterdam om een nog grotere doelgroep te bereiken. Stel uw eigen campagne samen door een locatie te kiezen op de kaart, het tarief te bekijken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Heeft u vragen of wilt u advies over uw mediastrategie? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0627075585 of stuur ons een e-mail via xander@adverterenbovenkassas.tv.

bottom of page